Η καναδική εταιρεία Webber Naturals είναι μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών υγιεινών και φιλικών προς το περιβάλλον συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών, μετάλλων και φυτικών προϊόντων στη Βόρεια Αμερική. Τα προϊόντα Webber Naturals αναπτύσσονται με τα υψηλότερα πρότυπα καθαρότητας, ταυτότητας και βιολογικής δραστηριότητας.

Η Webber Naturals έχει χιλιάδες ιδιόκτητα στρέμματα πιστοποιημένης βιολογικής γης στην όμορφη κοιλάδα Okanagan της Βρετανικής Κολομβίας, της δυτικότερης επαρχίας του Καναδά. Εκεί καλλιεργούνται, συλλέγονται και επεξεργάζονται τα βιολογικά φυτά που χρησιμοποιεί η Webber Naturals στα προϊόντα της.

Για να διασφαλίσει την καθαρότητα και την αποτελεσματικότητα των συνθέσεων του, ο Καναδός κατασκευαστής έχει τις δικές του βάσεις, εργαστήρια και ερευνητικά κέντρα. Η εταιρεία ελέγχει όλη τη διαδικασία επεξεργασίας τους – από την επιλογή, την καλλιέργεια και την εξαγωγή των πρώτων υλών μέχρι την παραγωγή τους (με τη μορφή δισκίων, μαλακών και σκληρών καψουλών, υγρών και κόκκων) μέχρι τον ποιοτικό έλεγχο του τελικού προϊόντος.

Όλα τα προϊόντα Webber Naturals κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλά φαρμακευτικά πρότυπα και διαθέτουν άδειες GMP για Ορθή Κατασκευαστική Πρακτική.

Η Webber Naturals αναπτύσσει και βελτιώνει συνεχώς πολιτικές βιωσιμότητας και περιβάλλοντος, προσπαθώντας να περιορίσει το οικολογικό αποτύπωμα των δραστηριοτήτων της στη Γη.

Η εταιρεία αναπτύσσει ενεργά τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές της δραστηριότητες – υποστηρίζοντας την έρευνα και την εκπαίδευση, κάνοντας δωρεές και παρέχοντας προϊόντα σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Προσθέσατε ένα προϊόν στο καλάθι:

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

και επωφεληθείτε των κρυφών προσφορών μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!