Η Vitamed αποτελεί το “πνευματικό παιδί” και όραμα μιας ομάδας φίλων και συνεργατών με παραπάνω από 20 έτη πείρας στο χώρο της φαρμακευτικής αγοράς.

Η καθημερινή μας επαφή με τον χώρο του φαρμάκου αρχικά και των βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής στην πορεία, δημιούργησε ιδέες που ήταν πολύ προκλητικές για να τις αγνοήσουμε.

Σε αυτό συνέβαλαν οι νέες τεχνολογίες αλλά και η εξωστρέφεια που πιστεύουμε ότι μας διακρίνει.

Κυριότερος σκοπός μας είναι να βρίσκουμε, αναπτύσσουμε και τελικά να παρέχουμε στον σύγχρονο, ενημερωμένο καταναλωτή, προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής που θα έχουν πολλαπλά αθροιστικά οφέλη.

Έχοντας μακροχρόνια γνώση της φαρμακευτικής αγοράς, έχουμε συνάψει συνεργασίες μόνο με αναγνωρισμένους Ευρωπαϊκούς Οίκους παρασκευής συμπληρωμάτων διατροφής, αποφεύγοντας την εύκολη παγίδα του “φτηνότερου αλλά (σχεδόν) ίδιου προϊόντος”

Όλα μας τα προϊόντα φέρουν τις πιστοποιήσεις των αντίστοιχων βιομηχανιών παρασκευής τους και υπόκεινται στους αντίστοιχους ελέγχους των χωρών παραγωγής τους.

Επίσης στηρίζουμε τις αξιόλογες Ελληνικές εταιρίες, προβάλλοντας και διαθέτοντας τα προϊόντα τους.

Αντιλαμβανόμαστε όμως και τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε συνολικά ως κοινωνία αλλά και ο καθένας προσωπικά. Γι αυτό -και με την ευελιξία που δίνουν οι νέες τεχνολογίες, επιλέξαμε ένα σύγχρονο μοντέλο διαφήμισης / προώθησης / πώλησης που διαφοροποιείται από τα παραδοσιακά.

Με αυτό τον τρόπο μειώνουμε τα υπερβολικά λειτουργικά έξοδα, τα υπέρογκα κόστη διαφήμισης και προώθησης καθώς και τις ενδιάμεσες επιβαρύνσεις. Με την ταυτόχρονη οικονομία κλίμακας που επιτυγχάνουμε με τους συνεργάτες μας, στο τέλος πιστεύουμε ότι καταφέρνουμε να προσφέρουμε την καλύτερη τιμή στο κάθε προϊόν, χωρίς εκπτώσεις όμως σε ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Το όνομα Vitamed αποτελεί διακριτικό τίτλο της εταιρείας  “Ταυλίκος Βασ. Αλέξανδρος – Ατομική Επιχείρηση (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 136451206000)”

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

και επωφεληθείτε των κρυφών προσφορών μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!