Το eshop www.vitamed.gr αποτελεί το «πνευματικό παιδί» και όραμα μιας ομάδας φίλων και συνεργατών με παραπάνω από 20 έτη πείρας στο χώρο της φαρμακευτικής αγοράς.

Η καθημερινή μας επαφή με τον χώρο του φαρμάκου αρχικά και των βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής στην πορεία, μας δημιούργησε ιδέες που ήταν πολύ προκλητικές για να τις αγνοήσουμε.

Σε αυτό συνέβαλαν οι νέες τεχνολογίες αλλά και η εξωστρέφεια που πιστεύουμε ότι μας διακρίνει.

Κυριότερος σκοπός μας είναι να βρίσκουμε, αναπτύσσουμε και τελικά να παρέχουμε στον σύγχρονο, ενημερωμένο καταναλωτή, προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής που θα έχουν πολλαπλά αθροιστικά οφέλη.

Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η υψηλή ποιότητα. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές τόσο σε ποιότητα και ασφάλεια παρασκευής όσο και σε αποτελεσματικότητα. Γι αυτό τα προϊόντα που θα βρείτε στα ηλεκτρονικά «ράφια» της Vitamed, έχουν επιλεγεί για την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών και ωφέλιμων συστατικών στην κατηγορία τους.

Έχοντας μακροχρόνια γνώση της φαρμακευτικής αγοράς, έχουμε συνάψει συνεργασίες μόνο με αναγνωρισμένους Ευρωπαϊκούς Οίκους παρασκευής συμπληρωμάτων διατροφής, αποφεύγοντας την εύκολη παγίδα του «φτηνότερου αλλά (σχεδόν) ίδιου προϊόντος»

Όλα μας τα προϊόντα φέρουν τις πιστοποιήσεις των αντίστοιχων βιομηχανιών παρασκευής τους και υπόκεινται στους αντίστοιχους ελέγχους των χωρών παραγωγής τους.

Επίσης στηρίζουμε τις καλές Ελληνικές εταιρίες, προβάλλοντας και διαθέτοντας τα προϊόντα τους.

Αντιλαμβανόμαστε όμως και τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε συνολικά ως κοινωνία αλλά και ο καθένας προσωπικά. Γι αυτό -και με την ευελιξία που δίνουν οι νέες τεχνολογίες, επιλέγουμε ένα σύγχρονο μοντέλο διαφήμισης / προώθησης / πώλησης που διαφοροποιείται από τα παραδοσιακά.

Με αυτό τον τρόπο μειώνουμε τα υπερβολικά λειτουργικά έξοδα, τα υπέρογκα κόστη διαφήμισης και προώθησης καθώς και όλες και τις ενδιάμεσες επιβαρύνσεις. Με την ταυτόχρονη οικονομία κλίμακας που επιτυγχάνουμε με τους συνεργάτες μας, στο τέλος πιστεύουμε ότι καταφέρνουμε να προσφέρουμε την καλύτερη τιμή στο κάθε προϊόν, χωρίς εκπτώσεις όμως σε ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

One Response

 1. ΜΑΙΡΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
  | Απάντηση

  Επιθυμώ να αγοράσω το Pureclinica Co Q10 Ubiquinol 300mg x 90 – Συνένζυμο Q10
  Δυστυχώς δεν τα πάω καλά με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, ούτε βρήκα τηλέφωνο!
  Αν θέλετε μου το στέλνεται με αντικαταβολή στην διεύθυνση ΑΣΤΡΟΥΣ 105 ΑΘΗΝΑ ΤΚ 10442 ΚΟΛΩΝΟΣ
  ΜΑΙΡΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Leave a Reply