Παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας:

  • Προηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και όταν βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν προσθέστε τα στο καλάθι.
  • Μόλις προσθέσετε ένα προϊόν τότε σας δίνεται η δυνατότητα είτε να συνεχίσετε με την προσθήκη και άλλων προϊόντων είτε να αφαιρέσετε  κάποιο προϊόν είτε να ενημερώσετε την ποσότητα είτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
  • Σε οποιοδήποτε στάδιο της παραγγελίας σας, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα, να δείτε το καλάθι σας ή τον κατάλογο των προϊόντων απλά ακολουθώντας τους αντίστοιχους συνδέσμους στην κορυφή της σελίδας.
  • Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, δεν σας ζητείται να δημιουργήσετε λογαριασμό. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι έτσι διαμορφωμένο -για τη δική σας ευκολία- ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε ή να ολοκληρώσετε την αγορά σας ως επισκέπτης. Εάν όμως το επιθυμείτε μπορείτε να δημιουργήστε λογαριασμό ώστε να κάνετε χρήση των εκπτώσεων που παρέχουμε στους πελάτες που πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες αγορές από το κατάστημα μας.
  • Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς όμως, πρέπει να εισάγετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία πελάτη, για την ορθή έκδοση του αντίστοιχου φορολογικού παραστατικού και την σωστή αποστολή των προϊόντων.
  • Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας.
  • Αποδεχθείτε τους όρους συναλλαγής…
  • Και στο τέλος πατήστε ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Η παραγγελία σας καταχωρείται στο σύστημα του vitamed.gr και σας αποστέλλεται ένα email επιβεβαίωσης με επισύναψη της παραγγελίας σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό υπάρχουν στην ενότητα: “Τρόποι Πληρωμής”.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελίες στην ιστοσελίδα μας όποια ώρα της ημέρας θέλετε (όλο το 24ωρο).

Παραγγελία μέσω τηλεφώνου – Καλέστε μας στο 2311 11 8700 (08:30 – 19:00) και θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δώσετε τηλεφωνική παραγγελία είναι να έχετε την ορθή περιγραφή των προϊόντων.

Λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου: Δευτέρα έως Παρασκευή, από 08:30 έως 19:00. Σάββατο 10:00 – 15:00

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

και επωφεληθείτε των κρυφών προσφορών μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!