Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών

Στη Vitamed είμαστε διπλά υπερήφανοι. Τόσο για την ποιότητα και τις τιμές των προϊόντων που διαθέτουμε, όσο και για τους πελάτες μας. Μάλιστα, με πολλούς έχουμε αναπτύξει βαθιά σχέση εκτίμησης, καθώς μας εμπιστεύονται πολλά χρόνια πλέον.

Για να σας ανταμείψουμε γι’ αυτή τη σχέση που εσείς την επιβεβαιώνετε καθημερινά, θεσπίσαμε ένα πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών, βασισμένο σε “Vitamed πόντους”, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν ως έκπτωση στην επόμενη αγορά σας. Για κάθε 500 πόντους που εξαργυρώνετε, έχετε έκπτωση 1€ στην αγορά σας

Πως λειτουργεί:

  • Με την εγγραφή σας στο Vitamed, κερδίζετε αυτόματα 200 Vitamed πόντους. Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όλες τις παρακάτω περιπτώσεις.
  • Με την ολοκλήρωση της κάθε αγοράς σας, κερδίζετε Vitamed πόντους ανάλογους με το ποσό της αγοράς. Η αναλογία είναι 20 Vitamed πόντοι για κάθε 1€ αγοράς και ισχύει για το κόστος των προϊόντων και όχι τυχόν άλλα έξοδα (π.χ. κόστος μεταφοράς κλπ).
  • Εφ’ όσον είστε ευχαριστημένοι από την αγοραστική σας εμπειρία στη Vitamed, αλλά και από το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε, αξιολογήστε και γράψτε ένα σχόλιο στο προϊόν αυτό. Αυτή η ενέργεια σας δίνει δώρο 100 Vitamed πόντους.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

και επωφεληθείτε των κρυφών προσφορών μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!