Στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από το www.vitamed.gr προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, με την ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων. Βασική προϋπόθεση είναι να τηρούνται οι πιο κάτω όροι:

  • Η αίτηση επιστροφής / ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής.
  • Όλα τα προϊόντα από επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν.
  • Σε περίπτωση λάθους του καταστήματος μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής.
  • Σε περίπτωση λάθους αποστολής εκ μέρους μας, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.
  • Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων ενώ με τα έξοδα αποστολής (και αντικαταβολής εάν υπάρχουν) επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
  • Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Αυτή θα πραγματοποιηθεί σε μία (1) εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή του επιστρεφόμενου είδους και αφού ελέγξουμε την κατάσταση του. Τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από τη απόδειξη λιανικής που εκδόθηκε κατά την πώληση τους. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.
  • Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή στο info@vitamed.gr

Αν το επιστρεφόμενο προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Παρακαλούμε να θυμάστε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων, αν τα επιστρεφόμενα προϊόντα πληρούν όλους τους παραπάνω όρους και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και είναι κατάλληλα προς πώληση.

Σε περίπτωση επιστροφής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος και επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, τα έξοδα αρχικής αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και αφαιρούνται από το ποσό προς επιστροφή.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

και επωφεληθείτε των κρυφών προσφορών μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!