Θεσσαλονίκη – Αυθημερόν Παράδοση

Το vitamed.gr μπορεί να σας παραδώσει εντός της ίδιας μέρας την παραγγελία σας και εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμα τα προϊόντα, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, χωρίς καμία επιβάρυνση. Ισχύει από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από 09:00 έως 19:00.

Παραλαβή από τα γραφεία μας

Μπορείτε να επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας “Παραλαβή από το κατάστημα” και να μας επισκεφθείτε στα γραφεία μας, Σαλαμίνος 10 – 7ος όροφος για να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας.

Ώρες παραλαβών: Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από 10:00 έως 16:00

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ» αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας με Elta Courier εκτός από περιόδους αιχμής ή τοπικών αργιών.

Για την αποστολή σας έχετε τις εξής επιλογές:

  • Αποστολή στο χώρο σας: Επιθυμητό είναι να δηλώσετε ως διεύθυνση παράδοσης την διεύθυνση που βρίσκεστε πρωινές ώρες (π.χ. εργασία), ώστε να παραλάβετε άμεσα το δέμα σας. Εναλλακτικά, η εταιρεία μεταφοράς θα αφήσει ειδοποίηση και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για τον προγραμματισμό νέας ώρας παράδοσης.
    Παραλαβή από Τοπικό Γραφείο Elta Courier: Εάν ζείτε σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή ή εάν – για οποιοδήποτε λόγο – σας διευκολύνει να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας από κάποιο σημείο, τότε αυτή η επιλογή είναι για εσάς η καλύτερη λύση. Απλά ενημερώστε μας για να το επισημάνουμε στην εταιρεία Courier.

Κόστος Αποστολής:

Για παραγγελίες άνω των 39,00 €, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με εταιρία ταχυμεταφορών (Elta Courier) την επόμενη εργάσιμη μέρα.  Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες μέρες.

Για παραγγελίες μικρότερες των 39,00 €, τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 1 ευρώ για όλη την Ελλάδα, ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Όταν ο επιλεγμένος τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

Για παραγγελίες άνω των 90,00€ δεν υπάρχει χρέωση κόστους αντικαταβολής.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στην αποθήκη μας, θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.  Σε αυτή την περίπτωση, ο χρόνος αναμονής ενδέχεται να φτάσει τις 4-5 εργάσιμες μέρες (ΔΕΥ-ΠΑΡ) και θα ενημερωθείτε άμεσα γι αυτό.

Χρόνος Αποστολής

Οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως εντός 1-2 εργάσιμων ημερών εκτός απομακρυσμένων / δυσπρόσιτων περιοχών ή περιόδων αιχμής / αργιών.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Απαράδοτα / Επιστροφές

Αποστολή που δεν παραλαμβάνεται άμεσα από τον πελάτη, παραμένει στην εταιρεία courier προς παραλαβή για δέκα ημέρες. Μετά από αυτό το διάστημα, επιστρέφει στην εταιρεία.