Θεσσαλονίκη – Δυνατότητα παράδοσης αυθημερόν

Το vitamed.gr μπορεί να σας παραδώσει εντός της ίδιας μέρας την παραγγελία σας και εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμα τα προϊόντα, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, χωρίς καμία επιβάρυνση. Λόγω τεχνικών περιορισμών της πλατφόρμας παραγγελιών όμως, το κόστος παράδοσης θα εμφανίζεται στην παραγγελία σας. Κατά την ολοκλήρωση της όμως, δεν θα υπάρξει χρέωση. Ισχύει από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από 09:00 έως 19:00.

Για όλες τις αποστολές Πανελλαδικά και μέχρι 2kg βάρους (πραγματικού ή ογκομετρικού), το κόστος είναι 2 ευρώ.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στην αποθήκη μας, θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.  Σε αυτή την περίπτωση, ο χρόνος αναμονής ενδέχεται να φτάσει τις 4-5 εργάσιμες μέρες (ΔΕΥ-ΠΑΡ) και θα ενημερωθείτε άμεσα γι αυτό.

Χρόνος Αποστολής

Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ» αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας με Elta Courier εκτός από περιόδους αιχμής ή τοπικών αργιών.

Για την αποστολή σας έχετε τις εξής επιλογές:

  • Αποστολή στο χώρο σας: Η παραγγελία σας αποστέλλεται στο χώρο που θα μας υποδείξετε.
  • Παραλαβή από Τοπικό Γραφείο Elta Courier: Εάν ζείτε σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή (αλλά κινείστε στο κοντινό εμπορικό κέντρο) ή εάν – για οποιοδήποτε λόγο – σας διευκολύνει να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας από κάποιο σημείο, τότε αυτή η επιλογή είναι για εσάς η καλύτερη λύση.

Κόστος Αποστολής:

Για παραγγελίες άνω των 39,00 € και μέχρι 2kg βάρους (πραγματικού ή ογκομετρικού), η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με εταιρία ταχυμεταφορών (Elta Courier) την επόμενη εργάσιμη μέρα.  Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες μέρες.

Για παραγγελίες μικρότερες των 39,00 € και μέχρι 2kg βάρους (πραγματικού ή ογκομετρικού), τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 2 ευρώ για όλη την Ελλάδα, ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Για παραγγελίες άνω των 2kg βάρους (πραγματικού ή ογκομετρικού), και ανεξαρτήτως ποσού, ενδέχεται να υπάρχουν έξοδα ογκομετρικού κόστους που ανέρχονται σε 0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό. Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε.

Όταν ο επιλεγμένος τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,4 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 90,00€ δεν υπάρχει χρέωση κόστους αντικαταβολής.

Χρόνος Αποστολής

Οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως εντός 1-2 εργάσιμων ημερών εκτός απομακρυσμένων / δυσπρόσιτων περιοχών ή περιόδων αιχμής / αργιών.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ