Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες που τοποθετούνται μέχρι τις 16:00 αποστέλλονται ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ. Παραγγελίες που τοποθετούνται μετά από αυτό το χρονικό όριο, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εκτός από περιόδους αιχμής ή τοπικών αργιών).

Η προεπιλεγμένη εταιρεία ταχυμεταφοράς είναι τα ΕΛΤΑ Courier (Υπηρεσία Πόρτα – Πόρτα). Μπορείτε όμως κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε και την εταιρεία ACS Courier. Η επιλογή αποστολής με ΑCS έχει επιπλέον κόστος 1€.

H παράδοση των προϊόντων γίνεται από την επιλεγμένη εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη μέρα. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες μέρες.

Κόστος Αποστολής:

Με ΕΛΤΑ Courier: Για παραγγελίες άνω των 39,00 €, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες μικρότερες των 39,00 €, τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 1 ευρώ για όλη την Ελλάδα, ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Με ACS Courier: Για παραγγελίες άνω των 50,00 €, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες μικρότερες των 50,00 €, τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 2 ευρώ για όλη την Ελλάδα. Πιθανόν να υπάρχει επιπλέον χρέωση αν η διεύθυνση παράδοσης είναι σε δυσπρόσιτη περιοχή. Αν πιστεύετε ότι βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, παρακαλούμε συμβουλευτείτε μας για το κόστος παράδοσης πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ή επιλέξτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφοράς.

Όταν ο επιλεγμένος τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ, ανεξάρτητα από την εταιρεία ταχυμεταφορών που θα επιλέξετε.

Για παραγγελίες άνω των 90,00€ δεν υπάρχει χρέωση κόστους αντικαταβολής.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Για την αποστολή σας έχετε τις εξής επιλογές:

Αποστολή στο χώρο σας: Επιθυμητό είναι να δηλώσετε ως διεύθυνση παράδοσης την διεύθυνση που βρίσκεστε πρωινές ώρες (π.χ. εργασία), ώστε να παραλάβετε άμεσα το δέμα σας. Η εταιρεία μεταφοράς θα αφήσει ειδοποίηση και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για τον προγραμματισμό νέας ώρας παράδοσης.
Παραλαβή από Τοπικό Γραφείο Courier: Εάν, για οποιοδήποτε λόγο, σας διευκολύνει να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας, αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη λύση. Απλά ενημερώστε μας για να το επισημάνουμε στην εταιρεία Courier.

Απαράδοτα / Επιστροφές

Αποστολή που δεν παραλαμβάνεται άμεσα από τον πελάτη, παραμένει στην εταιρεία courier προς παραλαβή για δέκα ημέρες. Μετά από αυτό το διάστημα, επιστρέφει στην εταιρεία.

Θεσσαλονίκη – Αυθημερόν Παράδοση

Η Vitamed μπορεί να σας παραδώσει εντός της ίδιας μέρας την παραγγελία σας και εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμα τα προϊόντα, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, χωρίς καμία επιβάρυνση. Ισχύει από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από 09:00 έως 19:00.

Παραλαβή από τα γραφεία μας

Μπορείτε να επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας “Παραλαβή από το κατάστημα” και να μας επισκεφθείτε στα γραφεία μας, Σαλαμίνος 10 – 7ος όροφος για να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας.

Ώρες παραλαβών: Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από 10:00 έως 16:00

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

και επωφεληθείτε των κρυφών προσφορών μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!